Skiller lag

Lance Armstrong (34) og Sheryl Crow (43) avbryter forlovelsen, opplyser paret i en felles pressemelding fredag.

Armstrong og Crow har lenge vært et av USAs aller hotteste kjærestepar, han som sjudobbelt vinner av Tour de France, hun som verdenskjent popartist. Paret forlovet seg i september og skulle opprinnelig gifte seg i Armstrongs hjemby, Austin i Texas, om kort tid. Nå er bryllupet avlyst.

- Etter mye overveielse har vi gjort den tøffe beslutningen om å gå fra hverandre. Vi har begge en dyp kjærlighet og respekt for hverandre, og vi ber alle respektere vårt privatliv i denne vanskelige tiden, står det å lese i pressemeldingen, ifølge AP.

Paret møtte hverandre i 2003 og ble kjærester kort tid etterpå. Crow, som fulgte Armstrong tett da han tok sin sjuende strake seier i Tour de France i fjor sommer, har erklært syklisten som inspirasjonskilden for hennes siste album, «Wildflower», som kom ut i USA i september i fjor.

AVBRYTER FORLOVELSEN:  Lance Armstrong og Sheryl Crow har besluttet å gå hver sin vei. Her er paret fotografert under American Music Awards i fjor, der Crow opptrådte og Armstrong var prisutdeler. Foto; Reuters
AVBRYTER FORLOVELSEN: Lance Armstrong og Sheryl Crow har besluttet å gå hver sin vei. Her er paret fotografert under American Music Awards i fjor, der Crow opptrådte og Armstrong var prisutdeler. Foto; Reuters Vis mer