- Skilles

Verdens tøffeste par skal visst skille seg. Det betyr mer jobb for Hollywoods hardtarbeidende tatoveringsfjernere.

Utroskap skal ha ødelagt for drømmeparet. Og det er Billy Bob som ikke klarte å holde seg. Det meldes om at Angelina Jolie og Billy Bob Thornton går gjennom et privat helvete for tida.

Flyttet ut

Angelina har tatt med seg sønnen de to nettopp har adoptert fra Kambodsja og flyttet ut.

Ryktene om at forholdet har hanglet har gått en stund. Angelina har tidligere tatt med Maddox og bodd på hotell en periode.

Aftonbladet skriver om bruddet i dag. De ikke alltid like etterrettelige avisene The Star og National Enquierer har fått tak i kildene, som er «venner» av paret.

Vanskelig å bli far

Billy Bob skal ha hatt vansker med å takle overgangen etter at det to ble foreldre. Teoretisk sett burde han ha trening, firebarnsfaren.

- Hun holder på med Madoxx hele tida. Han synes han får for lite oppmerksomhet, sier en av kildene ifølge Aftonbladet.

Utroskap

Og Billy Bob har vært ute på turne med bandet sitt.

46-åringen har visst ikke klart å holde ekteskapsløftet til sin kone. Ryktene vil ha det til at han har vært utro med servitøren Katie Timmins på 21. Det skal ha skjedd på en fiskerestaurant i Ohio.

I Austin, Texas skal en annen kvinne har blitt med i turnebussen. Ryktene nådde Angelina hjemme i Beverly Hills. Da ble det for mye, og hun pakket og dro.

- Det er så trist. Angelina vil virkelig at ekteskapet skal fungere. Men det er ikke så mye hun kan gjøre, sier en av hennes venninner.

Og Angelina har ikke forsøkt å holde det hemmelig. Hun kom nylig alene på bursdagsfest i LA:

- Jeg aner ikke hvor Billy Bob er, sa hun da.

Hett forhold

De to har vært sammen i to år, og de har ikke lagt skjul på hvor forelsket de har vært i media.

Thornton har skrevet et løfte med blod der han lover å aldri forlate sin kone. Angelina har kjøpt gravplasser til de to som bursdagsgave til Billy Bob.

Les om den gang her.

Dessuten har de to tatovert hverandres navn på kroppen.

Thornton har erfaring med samlivsproblemer. Han er i ferd med å avslutte sitt femte ekteskap. Før han traff Angelina var han sammen med Laura Dern, også skuespiller.

For tida kan du se Billy Bob på norske kinoer i den oscarbelønnede «Monster's Ball». Dessuten er han nesten like kul i «The man who wasn't there». Angelina er opptatt som FNs goodwillambassadør for flyktninger.

TATOVERT:</B> Billy Bob har satt sine spor på Angelinas kropp. Vi håper dette ordner seg, vi.