Skilsmisse for Fonda og Turner

Nykristne Jane Fonda har søkt om skilsmisse fra milliardær og CNN-gründer Ted Turner.

Jane Fonda (63) søkte om skilsmisse fra milliardæren Ted Turner (62) denne uka, i Fulton County i Georgia, USA. De to ble separert i januar i år.

Årsaken til at de skiller lag er hovedsakelig at Fonda er blitt en personlig praktiserende kristen, sier CNN-gründer Turner til avisa The New Yorker.

- Hun kom bare plutselig hjem og sa «Jeg har blitt kristen». Før det var hun ikke en religiøs person. Det er en stor forandring, og et sjokk, når kona di gjennom mange år plutselig forteller deg dette, sier Turner.

Ifølge skilsmissepapirene har de to kommet til enighet om fordelingen av verdiene sine. Detaljene rundt denne fordelingen er ikke kjent, og Fonda's advokat, John C. Mayoue, avviser alle spørsmål om denne, skriver Nando Times.

Filmstjernen og trimme-guruen Jane Fonda bekrefter overfor The New Yorker at Turner ble oppbragt over at hun plutselig ble kristen, og over at hun valgte å ikke diskutere dette med ham på forhånd.

- Jeg valgte å ikke diskutere det med ham - fordi han ville ha snakket meg fra det. Han er en mester i å diskutere, sier Fonda.