Skjebneuke i Baren

De gjenværende Baren-deltakerne har gått inn i finaleuka, og i kveld måtte Tom Erik dra tilbake til det virkelige liv. Hvem tror du vinner hele Baren-konkurransen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Reality-såpa Baren på TV3 er inne i sin siste og avgjørende uke. Det var de fire deltakerne Frøydis Benestad Hågvar (22), Dan Riber (23), Bjørn Sjulstok (26) og Tom Erik Sværen (28) som hadde nådd finaleuka, og i kveld var det en av disse som måtte pakke kofferten og dra hjem.

Etter kveldens direktesending var det klart at det er Tom Erik Sværen (28) som skal ut i det virkelige liv igjen. Han fikk i overkant av 60 prosent av TV-seernes stemmer, mens hans motkandidat - Bjørn - fikk nesten førti prosent.

Dagbladet.nos lesere fikk rett

I forbindelse med kveldens utstemming i Baren, spurte vi våre lesere hvem de trodde ble stemt hjem. Resultatet ble at 44,8 prosent av stemmene gikk til Tom Erik, mens Frøydis, Dan og Bjørn fikk henholdsvis 15.9, 8.3 og 31 prosent.

I løpet av noen dager skal ytterligere to av de gjenværende deltakerne stemmes hjem. Dette skjer under daglige direktesendinger gjennom uka. På torsdag vil seerne ha stemt fram to finalister, og på fredag er det klart hvem som står igjen som vinner av 1 million kroner.

Baren har rullet over skjermen i snart 13 uker, og av de opprinnelige 16 deltakerne er det nå bare tre igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer