Skjelbred, Margaret

Bibliografi:

  • Gulldronning, perledronning (roman) 2004
  • Om forlatelse (roman) 2001
  • Alvemål (roman) 1999
  • Tom og Andersen i byen (barn) 1999
  • Vildresinn (roman) 1998
  • Lerkehjerter (roman) 1997
  • Tom og Andersen ved sjøen (barn) 1997
  • Hvor er Ida? (barn) 1996
  • Ved Jakobs løe (dikt) 1995
  • Tom og Andersen drar til fjells (barn) 1995
  • Du smiler mot meg fra et falmet bilde (dikt; foto av Morten Krogvold) 1994
  • Tom og Andersen feirer jul (barn) 1994
  • Tom og Andersen (barn) 1993
  • Har du sett? (barn) 1991
  • Bakkesøte, øyentrøst (dikt) 1989
  • Skilderier (dikt) 1985
  • Det er aleine du er (dikt) 1983