Du leser nå Dagbladet Pluss

Skjelte ut artistkollega som «svarting»: - Suksessen gikk til hodet på meg

Bjarne Brøndbo er ikke stolt av alt han har gjort.

DUMME TING: -  Jeg var full av meg selv, sier Bjarne Brøndbo om den turbulente tida på 90-tallet. Han innrømmer å ha gjort dumme ting i fylla, men har skværet opp. FOTO: ANDERS GRØNNEBERG
DUMME TING: - Jeg var full av meg selv, sier Bjarne Brøndbo om den turbulente tida på 90-tallet. Han innrømmer å ha gjort dumme ting i fylla, men har skværet opp. FOTO: ANDERS GRØNNEBERGVis mer

Bjarne Brøndbo har stått fjellstøtt på norske scener i 25 år og ristet på magen og sunget om rumpa si.

I høst har du sett ham hver fredag på TV2 som dommer i «Norske talenter» - sammen med Linn Skåber, Suleman Malik og Mia Gundersen.

Det skrur seg til i talentkonkurransen, og nå er det bare 12 finalister igjen.

Bjarne Brøndbo har passert 50 år. Han klager ikke på helsa eller er bekymret for framtida, men tar han noen forholdsregler?

- Nei. Jeg trener aldri, dessverre. Det stramme skinnet skyldes ikke at jeg har en veltrent kropp, men lett overvekt. Men jeg har en aktiv hverdag, sitter sjelden i en sofa.

- Ble ikke respektert

- Da vi var nye fikk vi gullplate hver måned et helt år. Det tok helt av. Suksessen gikk til hodet på meg. Husker at jeg ble førstesidestoff i avisene etter at jeg hadde kalte Stella Getz for «svarting» eller «neger». Jeg sto i kø på det hippe utestedet Smuget i Oslo, da kom hun og hennes daværende forlovede, Espen Lind, og gikk rett inn.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.