- Skjelver når jeg tenker på Take That

BERLIN (Dagbladet): Robbie Williams tar et brutalt oppgjør med Take That og manager Nigel Martin-Smith - «en bastard».

På toalettet i hans nye hus i Kensington Park Road, henger dusinvis av utmerkelser fra Take That-tida:

- Greiene befinner seg der de hører hjemme. Take That hadde kreativiteten sin fra dårlige begavelser og ble ledet av en satan. Mange ganger skjelver jeg av frykt når jeg tenker på den djevelen, sier Williams til det tyske ukemagasinet Stern.

Hat

- Denne bastarden har svinet meg til emosjonelt sett, uttaler han om Martin-Smith. Og han har mer på lager:

- Jeg hatet forsangeren vår, Gary Barlow, jeg hatet musikken vår og til slutt hatet jeg også meg selv, erindrer Williams, som åpenbart ikke har varmere følelser til overs for Barlow i dag.

Robbie Williams legger ikke skjul på at han har hatt store rusproblemer - særlig etter at han ble sparket fra Take That i 1995.

- Jeg var helt ferdig. Når jeg føler meg nedfor blir jeg selvutslettende. Altså tok jeg alle typer narkotika.

- En stund var det ganske morsomt. Men jeg var et stakkarslig kreatur som måtte påkalle alles medlidenhet. Om morgenen tømte jeg i meg resten av rødvinsflaska som jeg hadde sovnet over to timer tidligere. Etterpå tok jeg en stripe kokain.

Offer

Og så sa han til seg selv: «Jeg er et offer som blir dårlig behandlet av hele verden.» Tusenvis av ganger har jeg tenkt at et gram kokain ville vært det verste jeg kunne gjøre mot meg selv akkurat der og da. I neste øyeblikk grep jeg telefonen og ringte til pusheren min, forteller Williams - som nå er ren etter behandling hos Elton Johns terapeut, Beechy Colclough.

Williams sier at han for tida er singel, men at han egentlig er gift med karrieren sin.

Han tror at neste kjæreste blir en dame fra stjernehimmelen. For han går ut fra at han aldri kommer til å møte jenta som eventuelt står og venter på ham bak disken i et supermarked.

<B>TAR HEVN:</B> Robbie Williams baksnakker tidligere kolleger. I et større intervju forteller han dessuten åpent om sitt vanvittige narkotikaforbruk og forholdet til kvinner.