- Skjerp dere, ikke etterlikne andre. Lag din egen musikk

Delillos-vokalisten ble ikke gjenkjent da han spilte egne låter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag er det duket for den siste «Hver gang vi møtes»-episoden for i år. I de foregående programmene har hver av de sju artistene blitt hyllet med sin egen dag, og i siste episode er det tid for duetter.

Rundt middagsbordet går samtalen, og Delillos-vokalist Lars Lillo-Stenberg forteller om da han og Jørn Christensen var på seiltur på Sørlandet. Da de hadde ankret opp og tok seg en øl bakerst i båten, mens de spilte gitar og sang, kom det forbi en liten gjeng som gjerne ville ha dem med på fest.

- Det kom sjanglende noen halvfulle folk og sa «spiller dere gitar? Dere må komme og bli med oss, vi har et kjempe-party her oppe». Vi hadde med gitar, fikk et glass vin eller en øl, men alle var ikke så vennlige mot oss. De sa «hvem er dere», og «hva gjør dere her», sier Lillo-Stenberg i programmet.

Se klippet hvor han forteller om hendelsen med misforståelsen over.

- Skjerp dere Lillo-Stenberg spiller sammen med Jørn Christensen i hyllest-bandet Young Neils, og de spilte derfor noen Neil Young-låter på festen.

- Vi spilte Neil Young, det syns de var greit, men de begynte ganske fort å spørre om vi kunne noe av Ole Paus. Vi sa «nei, dessverre», og de ble skuffet. De spurte om vi kunne noe av Jan Eggum, og jeg sa «nei, dessverre» til det også, sier han i programmet og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer