MED VIDERE: Charlie, Oda & Wulff og Knut Kippersund ble kveldens topp tre, og får derfor være med videre i konkurransen. Foto: Stella Pictures
MED VIDERE: Charlie, Oda & Wulff og Knut Kippersund ble kveldens topp tre, og får derfor være med videre i konkurransen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Skjønner at jeg ikke gjorde en plettfri opptreden

Disse er med videre i MGP.

(Dagbladet): I kveld gikk andre runde av semifinalene i Melodi Grand Prix av stabelen fra Folketeatret i Oslo.

Da var det Cir.Cuz, Martine Marbel, Oda & Wulff, Knut Kippersund Nesdal og Charlie som skulle overbevise TV-seerne.

Til tross for at flere spekulerer i at man allerede har funnet en vinner, ble Charlie, Oda & Wulff og Knut Kippersund ble kveldens topp tre, og får derfor være med videre i konkurransen.

- Jeg er superglad akkurat nå! Jeg forberedte meg på det verste og håpet på det beste, sier Charlie til Dagbladet. 

19-åringen fikk flere kommentarer under sin opptreden med låta «Hit Me Up» om at hun sang litt surt. Selv har hun slitt med forkjølelse de siste dagene, og helt fram til i dag har hun ikke hatt stemme.

- Jeg var redd for at det kunne gå dårlig. Jeg fikk stemmen min tilbake i dag, og skjønner at jeg ikke gjorde en plettfri opptreden. Jeg skal likevel ta det igjen når jeg kommer til Spektrum. Da skal showet bli enda større og bedre.

- Føles fantastisk I fjor satte 19 år gamle Charlie fra Ski seg en plan. Hun vil bli artist, og hun hadde gitt seg selv ett år på å realisere drømmen. Nå som hun er videre i MGP med låta «Hit Me Up», ser derfor drømmen om en artistkarriere svært så lys ut.

- Det føles helt fantastisk! Ren lykkerus, og det føles surrealistisk. Det skal bli godt å lande og fordøye alt sammen, sier Wulff til Dagbladet.

Også økonom Christer Wulff (32) og sykepleier Oda Kvingedal Larsen (24) har aldri satset på musikken fulltid, men har begge vært aktive musikere i en årrekke. I dagene framover blir det nok mer øving enn de vanligvis er vant til, da de også trakk en billett til Spektrum med sin låt «Sing».

- Dette er ingen dårlig start på drømmen om en musikerkarriere. Vi er så utrolig glad og føler oss kjempeprivilegert, sier Oda.

- Surrealistisk Låten «Sing» fikk terningkast fem av Dagbladet, og økonomen og sykepleieren fant hverandre etter at Oda deltok i The Voice.

- Helt, helt fantastisk, og helt, helt surrealistisk. Og veldig, veldig gøy, sier Christer.

- Det føles kjempegodt, å herreguuud! Vil bare si tusen, tusen takk! Jeg har ikke ord, sa Kippersund Nesdal fra scena.

Under hans opptreden i kveld kom det flere bemerkelser på sosiale medier om hvor mye han ligner på store stjerner fra 80-tallet.

- 80-tallet var jo en gullalder for musikk, så det faller egentlig i god smak. Ta for eksempel Morten Harket - fantastisk fyr, sier Nesdal til Dagbladet.

- Hvordan skal dette feires?

- Først skal jeg få ned pulsen, så skal jeg feire med familie og venner.

På'n igjen I går var det både jubel og gråt da Linnea Dale, Mo og Dina Misund trakk gullbilletter og dermed er ett steg nærmere drømmen om å bli sendt til København som Norges representant under den internasjonale finalen.

Allerede i morgen er det klart for den siste delfinalen hvor Moi, El Cuero, Ilebek, Elisabeth Carew og Carl Espen skal kjempe om de tre gjenværende plassene.