Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Skjønte ikke at jeg gikk videre

Først nå har det gått opp for Idol-Andrea at hun er i finalen.

• Les også intervjuet med Eva

(Dagbladet.no): Andrea G. Brændvik sjarmerte nasjonen i senk forrige fredag, og gikk rett til finalen i Idol. Selv var hun en av de siste som oppfatta akkurat det:

- Det er egentlig først nå det har gått opp for meg. På fredag skjønte jeg ikke at jeg var videre. Da var det bare masse mediefolk og blitz og folk skulle ha tak i meg hele tiden, så jeg fikk ikke tenkt over det. Nå er jeg bare glad, ler en smørblid Andrea G. Brændvik.

Nå venter det noen uker med hverdagsliv hjemme i Son, før finalerundene sparkes i gang.

-Hva skal du bruke tiden til fram mot neste runde?

- Jeg skal øve. Og så skal jeg ta det litt med ro. Og så må jeg sikkert snakke med flere pressefolk da. Men det er bare koselig det, hvis det er noen hyggelige,

Populær blant gutta

For jenta som til daglig jobber i klesbutikk på Mosseporten senter, er overgangen til kjendislivet stor.

- Hvordan er det å bli kjendis over natta?

- Jeg har ikke tenkt så mye på det ennå. Men jeg blir jo gjenkjent. I dag gikk jeg nedover gata i Oslo da to mødre stoppet og sa at de stemte på meg og at jeg var flink og sånn. Det er bare hyggelig, det er koselig å høre sånne ting.

- Kan det bli litt for mye av det gode?

- Det er folk som ringer hele tiden og ikke sier hvem de er. Og mange gutter som ringer da. Men jeg har kjæreste, så er ikke interessert, fastslår Andrea.

Stolt

- Hvordan var det å se seg selv på TV?

- Det var litt rart. Men jeg ble litt stolt og da. Det rare er at jeg ser nesten ikke ser nervøs ut, men det er helt feil, jeg var skikkelig nervøs.

- Hvordan klarte du å takle nervøsiteten?

- Jeg så bare inn i kamera, og prøvde å unngå å se på publikum og dommerne. Det hjalp, sier Andrea.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media