Skjult kamera-stunt med Thomas og Harald gikk galt. Får slakt av jussekspert

Utga seg for å være offentlige tjenestemenn og plantet dunk med blank væske i bilen til ung kvinne.

FÅR KRITIKK: Tirsdag utga Thomas Numme og Harald Rønneberg seg for å være tollere på Svinesund som en del av innspillingen av den kommende sesongen av «Senkveld» på TV 2. Jussekspert Anett Beatrix Osnes Fause reagerer på TV-profilenes tollerstunt. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FÅR KRITIKK: Tirsdag utga Thomas Numme og Harald Rønneberg seg for å være tollere på Svinesund som en del av innspillingen av den kommende sesongen av «Senkveld» på TV 2. Jussekspert Anett Beatrix Osnes Fause reagerer på TV-profilenes tollerstunt. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag utga Thomas Numme og Harald Rønneberg seg for å være tollere på Svinesund som en del av innspillingen av den kommende sesongen av «Senkveld» på TV 2.

Under stuntet ble blant annet en ung kvinne stoppet av de to programlederne på vei over grensa fra Sverige. Etter det Dagbladet får opplyst, ble hun kroppsvisitert og bedt om vogn- og førerkort.

Under en ransaking av bilen «fant» de en kanne med en blank væske, som skulle etterlikne sprit - plantet av de falske tollerne.

Kvinnen reagerte sterkt på hendelsen, får Dagbladet opplyst, og Thomas Numme og Harald Rønneberg måtte forsikre henne om at opptaket ikke skulle brukes, etter at de hadde gitt seg til kjenne.

TV 2 beklager

TV 2, gjennom pressekontakt Anne Martha Leidland, bekrefter og beklager hendelsen.

- Som en del av opptakene til høstens «Senkveld», var Thomas og Harald undercover som tollere på Svinesund. «Senkveld»-redaksjonen har hatt et godt samarbeid med Tolletaten både før og under opptakene. Det stemmer at en person reagerte under opptakene, og da crewet fikk se dette, sørget de for å fortelle henne at dette var et TV-opptak. Thomas og Harald er lei seg for at hun ble opprørt, noe de også snakket med henne om på stedet. Det var aldri intensjonen med dette opptaket. Hun ble forsikret der og da om at disse opptakene ikke vil bli vist på TV, ettersom hun ikke ville det. Dette er vanlig praksis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer