Skoleavslutning på steroider

Poptalentet Isac Elliot har fortsatt mye å gå på for å leve opp til Bieber-stempelet.

Tweenårings-drømmen: Hovedstadens Isac Elliot-fans tok i mot sitt finske idol med decibelrekord i Oslo Spektrum.      Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet
Tweenårings-drømmen: Hovedstadens Isac Elliot-fans tok i mot sitt finske idol med decibelrekord i Oslo Spektrum. Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha smeltet tusenvis av pikehjerter i Hamar og Stavanger, hvor han også sendte et knippe av sine mest dedikerte Ellioters ut på horisontalen til Røde Kors, var det lørdag kveld Oslo-fansens tur til å ta del i Save a Girl-turnéen til det finske stjerneskuddet Isac Elliot.

Det foreløpige høydepunktet i 13-åringens kun to år lange karriere, hvor han på både passende og upassende vis har blitt utpekt å være «Nordens Justin Bieber». For joda, Elliot kan nok til tider minne om en ung og uskyldig Bieber. Han har til og med lagt seg til mye av den samme måten å bruke stemmen. Men helhetlig sett er det selvfølgelig en budsjettversjon vi snakker om, bygget opp rundt et klonet image og låter som ikke en gang når den kanadiske superstjernen opp til anklene.   

Scenemagi for 10-åringer  

Analyserende og åpenbare musikkjournalistsynspunkter kunne likevel aldri ha dempet begeistringen blant de mange tusen, skrikende ungjentene i Oslo Spektrum. De fleste av dem trygt ved siden av sine respektive foresatte, og hypnotiserende preget av den magiske følelsen det er å oppleve sin første, store konsert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer