Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Skrapjern og Silke

Her er «soundtracket» fra sceneforestillingen med samme navn.

Lars Saabye Christensens tekster framføres til Ole Henrik Giørtz' fine og effektive melodier av sangerne Anne Marie Giørtz, Elin Rosseland, Anne Marie Almedal og Kristin Kajander, mens Tore Brunborg, Ingebrigt Flaten, Audun Kleive og Giørtz ivaretar komp- og instrumentalbiten, med all den jazz-feeling og improvisasjonsglød som låtene inviterer til.

Tonen i de ordlekne tekstene, noen av dem regler, er svartmunter, med utgangspunkt i det forestående tusenårsskiftets praktiske og eksistensielle små og store desperasjoner. De fire sangerne har vidt forskjellige uttrykk og utfyller hverandre godt, bandet låter strålende, tekstene overgår det mest som vanligvis serveres på CD og stort mer er det vanskelig å forlange.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling