Skrått blikk på skeivt liv

«Vi som føler annleis» har innsikt og gir innsikt.

HOMOHUMOR: «Vi som føler annleis» retter et både humoristisk og alvorlig blikk på livet som homofil mann. Ola G. Furuseth, Gard Skagestad, Bernhard Ramstad, Ingunn Beate Øyen og Paul-Ottar Haga opptrer som forskere og forskningsobjekter. Foto: Dag Jenssen, Det Norske Teatret
HOMOHUMOR: «Vi som føler annleis» retter et både humoristisk og alvorlig blikk på livet som homofil mann. Ola G. Furuseth, Gard Skagestad, Bernhard Ramstad, Ingunn Beate Øyen og Paul-Ottar Haga opptrer som forskere og forskningsobjekter. Foto: Dag Jenssen, Det Norske TeatretVis mer

TEATER: «I kveld skal vi ta for oss temaet homofili», erklæres det fra scenen. Fem skuespillere, for øyeblikket som forskere, forbereder sitt publikum.

De skal ikke snakke om de lesbiske (men det gjør de, om bare litt), ikke om den internasjonale situasjonen (men det gjør de også, om også bare litt). De skal ikke diskutere statistikker (men opplyser «fem prosent»).

Hva skal de?

De skal vise oss det spesifikke i de(n) homofile mannserfaringen(e). De skal også komme til å formidle hvor mye disse erfaringene har felles med andre kjærlighetserfaringer.

Klokt og klart

«Vi som føler annleis» kan beskrives som et scenisk essay om menn som elsker menn.

Det er et humoristisk, klokt, empatisk og vitalt essay. Det er begrepsbevisst og formidlingsorientert. Det er personlig og mangfoldig. Det redegjør til og med for sitt eget kildemateriale.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.