Skreddersyr nytt show for Synnøve

Etter fiaskoen med «TV2000» er Synnøve Svabø (31) nå i full gang med et nytt show, skreddersydd til henne. Programmet blir en miks mellom talkshow og reality-tv, og får premiere på TV2 på nyåret.

Med «TV2000» måtte Synnøve tåle kritikk for å være for seriøs og for lite morsom. Den gang hoppet hun inn i et ferdig konsept. Nå skal programmet skreddersys rundt programlederen.

- Vi satser på å ha Synnøve tilbake på skjermen tidlig neste år, bekrefter informasjonssjef Geir Mikaelsen i TV 2.

I år har det vært stille rundt Synnøve Svabø, og det har lenge vært spekulert på når den populære programlederen vil dukke opp på norsk fjernsyn igjen. Samtidig har både Synnøve og TV 2 i det stille jobbet med et helt nytt program.

I og utenfor studio

Programmet «De tolv underverker» bygger på et belgisk konsept, som foregår delvis i studio og delvis ute - både innelands og utenlands.

I hvert program inviteres kjente gjester til studio, der de må utføre oppgaver av forskjellig karakter, som for eksempel å møte eller mestre sine fobier.

Samtidig kan både programleder og gjester bli satt på prøvelser langt utenfor studios fire vegger. Altså en blanding av talkshow og reality-tv.

Programmet blir et samarbeid mellom TV 2 og MTV, og blir en av kanalens storsatsninger neste år.