LAGER BRÅK: Skrekkfilmen «The Conjuring 2» skaper trøbbel for en lang rekke franske kinoer.  Foto:  Warner Bros.
LAGER BRÅK: Skrekkfilmen «The Conjuring 2» skaper trøbbel for en lang rekke franske kinoer.  Foto:  Warner Bros.Vis mer

Skrekkfilm tas av programmet etter «vold og hysteri» i kinosalene

Det rapporteres om slåssing på franske kinoer under visninger av skrekkfilmen «The Conjuring 2».

(Dagbladet): En lang rekke kinoer i Frankrike har valgt å kansellere visningene av skrekkfilmen «The Conjuring 2» på grunn av flere bekymringsverdige tilfeller av «høy latter», «hysterisk roping», og voldelige sammenstøt, skriver The Guardian.

Trailer - The Conjuring 2 Vis mer

Ifølge den franske avisa Le Parisien har brorparten av de 262 kinoene som opprinnelig skulle vise den etterlengtede horrorfilmen valgt å ta den av programmet av sikkerhetshensyn.

En hendelse i en kino i byen Bastille skal ha eskalert til et fullskala masseslagsmål etter at en gruppe irriterte resten av publikum ved å skrike hver gang noe eller noen beveget seg på lerretet.

Lignende kinosalbråk skal også ha oppstått i Frankrike under visninger av tidligere sjangerklassikere som «Paranormal Activity» og «Sinister», melder The Guardian.

«The Conjuring 2» har til nå spilt inn over to milliarder kroner på verdensbasis og er blitt en gigantisk suksess.

SKUMMEL SPØK: For å promotere skrekkfilmen «Carrie», basert på Stephen Kings roman med samme navn, gjorde produksjonsteamet et skjult kamera-stunt som skremte vettet av intetanende kunder. Video: Youtube / CarrieNYC Vis mer
DU VIL ALDRI MER SKULKE SKOLEN ETTER DETTE: Skrekkfilm-skaperne Henry Inglis og Aaron McCann var ikke sjenerte da de lagde denne reklamefilmen for den australske organisasjonen «Learn for life». NB: Sterke bilder. Video: henryandaaron Vis mer