PIKANT THRILLER: Idet ektemannen dør begynner Jessies kamp for å overleve. Video: Netflix Vis mer

«Gerald’s Game»

Skrekkforfatteren inspirerer stadig. Denne gangen går pikant sexlek fryktelig galt

Brå slutt på hyttekosen.

(Dagbladet): Historiene til forfatteren Stephen King er populære i Hollywood. I august var det premiere på «Dark Tower», og i morgen slippes den kritikerroste nyinnspillingen av klovneskrekkfilmen «It».

Er du King-fan, men ikke en stor tilhenger av verken actionfantasy ispedd science fiction eller grusomme klovner, kan Netflix senere i september by på spillefilmen «Gerald’s Game», basert på Stephen King-boka fra 1992. Denne uka kom en smakebit på det etterlengtede prosjektet.

Se traileren øverst i saken.

I thrilleren møter vi Jessie Burlingame, spilt av Carla Gugino («Californication», «Entourage»), og ektemannnen Gerald, spilt av Bruce Greenwood («Mad Men»). Ekteparet har dratt på det som opprinnelig skal være en relasjonsbyggende hyttetur, og Jessie godtar motvillig mannens ønske om å krydre opp sexlivet.

GÅR GALT: Sexleken til ekteparet ender i tragedie. Foto: Netflix
GÅR GALT: Sexleken til ekteparet ender i tragedie. Foto: Netflix Vis mer

Men i ekte Stephen King-tradisjon ender hyttekosen brått.

Ikke lenge etter at Jessie blir lenket til senga med to sett håndjern av Bruce, får han et hjerteinfarkt og faller død om på gulvet. Tilbake ligger kona fastlenket til sengestolpene, mutters alene ute i ødemarka.

«Å komme seg løs vil kreve mer enn å holde psyken under kontroll», heter det i filmomtalen til Netflix.

Skal vi tro traileren er det duket for en klaustrofobisk og intrikat filmopplevelse når Jessie, fanget i et lite soverom, begynner kampen mot sin egen fantasi, barndomstraumer og hallusinasjoner. Det eneste besøket hun får ser ut til å være en mannevond løshund.

«Gerald’s Game» har premiere 29. september på Netflix, men før den tid debuterer den under filmfestivalen Fantastic Fest i Austin, Texas, skriver Los Angeles Times.