Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Skremmer vettet av barn i ny Disney-film

Angelina Jolie gir barna frysninger i sin nye rolle. Se trailer her!

(Dagbladet:) I sin nyeste filmrolle trer Angelina Jolie inn i rollen som ond heks, når Disney nå satser på en nyinnspilling av klassikeren «Tornerose». 

- Skrek når de så meg Filmen har fått tittelen «Maleficent», etter den onde heksen som på norsk har navnet Malefika.

Under innspillingen fikk Jolie, som er vant med å bli hyllet for sine actionfylte roller, merke at hun står ovenfor en ny fanskare når hun nå jobber for Disney. 

- Små barn besøkte settet og jeg tenkte at siden jeg var kledd ut som en Disney-karakter måtte jeg gå bort og si hei. Barna bare skrek da de så meg, sa hun på filmens pressekonferanse tidligere i høst. 

Nå er traileren til Jolies kommende Disney-debut ute, og etter den å dømme er det kanskje ikke så rart at barna ble skremt av Jolies karakter i filmen.

Seksbarnsmoren, som er kjent for sitt omfattende arbeid for veldedighet, spiller nemlig den skremmende heksen Malefika, som vil Tornerose til livs i nyinnspillingen av Disney-klassikeren. 

Jobber med mamma Også Jolies datter, Vivienne (5) har en rolle i filmen, som en ung Tornerose. I motsetning til sine jevnaldrende lot ikke femåringen seg skremme av morens opptreden på settet. 

- Vivienne var den eneste av barna som ikke skrek da hun så meg, fortalte Jolie under pressekonferansen. 

Som liten lot heller ikke Jolie seg skremme av den ondskapsfulle heksen. 

 - Da jeg var liten var Malefika min favoritt i Tornerose. Jeg var livredd henne, men ble likevel trukket mot henne. Hun var så elegant, men samtidig så ondskapsfull, sa Jolie på en pressekonferanse i forbindelse med filmpresentasjonen i høst. 

Innspillingen av filmen startet allerede i juni, og skal etter planen ha premiere neste sommer.

Småbarnsmor: Til tross for at Angelina Jolie i sin nye rolle skremmer barna, har seksbarnsmoren til vanlig et godt lag med barn. Her sammen med ektemannen Brad Pitt, sønnen Pax og datteren Vivienne, som også har en rolle i filmen. Foto: Scanpix
Småbarnsmor: Til tross for at Angelina Jolie i sin nye rolle skremmer barna, har seksbarnsmoren til vanlig et godt lag med barn. Her sammen med ektemannen Brad Pitt, sønnen Pax og datteren Vivienne, som også har en rolle i filmen. Foto: Scanpix Vis mer