«Klovn til kaffen» sesong 2

Skremte hunder som underholdning på «Klovn til kaffen». Det får seerne til å se rødt

- Vi erkjenner at dette ble feil.

SKREMMEKONKURRANSE: Calle Hellevang Larsen skremte hunder på operataket i forbindelse med en utfordring i TVNorge-programmet «Klovn til kaffen». Foto: TVNorge
SKREMMEKONKURRANSE: Calle Hellevang Larsen skremte hunder på operataket i forbindelse med en utfordring i TVNorge-programmet «Klovn til kaffen». Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er i forbindelse med sesong to av humorprogrammet «Klovn til kaffen», som ble sendt på TVNorge 20. mars, at seerne har reagert.

Skuespiller Trond Fausa Aurvåg hadde utfordret de andre deltagerne i programmet til en skremmekonkurranse. Etter utfordringen går Calle Hellevang Larsen, kjent fra komikertrioen «Raske menn» og «Mandagsklubben» på TVNorge, rundt på operataket hvor han først skremmer flere måker. Deretter forsøker han å skremme hunder som kommer gående i bånd med eierne sine ved å sette seg ned på huk og bjeffe mot dem.

Dette har vekket sterk harme. Rundt 2000 har kommentert et klippet innslag fra programmet som er lagt ut på Facebook-siden til «Klovn til kaffen». I tråden kommer det fram at flere mener at dette er humor som går ut over dyrene.

«Fryktelig dårlig humor!! Er det rart man kan få mye ustabile og aggressive bikkjer når man godtar at de skal bli utsatt for sånt?! Særdeles dårlig av TVNorge å godta sånt....»

«Ka om hunden ha gått te angrep p.g.a derre??Ha d vorre like artig da å eller? syk humor spørr du mæ!!! Hunden som desverre ha fått straffa om han hadd angreppe nånn!!»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer