Skrev manus, regisserte - og kledde seg naken foran kamera

Se utleverende trailer fra «Mot naturen».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Ikke bare har Ole Giæver skrevet manus til og regissert den kommende spillefilmen «Mot naturen» - han spiller også i hovedrollen Martin, en mann som søker unna hverdagens kav ved å stikke en tur til fjells.

- I utgangspunktet hadde jeg ikke tenkt å spille hovedrollen selv, men underveis i manusarbeidet følte jeg en veldig sterk nærhet til hovedkarakteren Martin, forteller Giæver til Filter.

- Jeg tok meg selv i å spille ut scener mens jeg skrev og følte intuitivt hvordan det indre livet til karakteren måtte gestaltes.

En runk i skogen I den første traileren fra filmen kan vi se hvordan tankene tårner seg opp i hodet til Martin - til det punkt at han må få et «utløp» i det fri.

- Hvilken del av deg er det som har presset mest på når du ender opp med å utlevere deg selv på måten vi ser i traileren?

- Det er utvilsomt regissøren og manusforfatteren som presser på. Det har vært viktig for meg i denne filmen å være ærlig og kompromissløs på hvordan vi er som mennesker, både hva vi tenker på,  men også hvordan vi oppfører oss når ingen ser oss, sier Giæver, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer