Skrev seg inn i skolehistorien med denne «pranken»

- Jeg angrer ingenting, på skolen er jeg fortsatt en legende.

(Dagbladet): I 2011 filmet skoleelever avgangsstudenten Izzy jensen (19) da hun lurte lærerne sine trill rundt til å tro at hun var fra seg i sorg over at gullfisken hennes, Felix, var døden nær.

Med videoen ville hun teste hvor sympatiske lærerne faktisk kunne strekke seg til å være, og oppsøkte både helsesøster og ulike klasseforstandere for å få trøst.

- Det var ganske utrolig å se at de faktisk støttet meg og viste omsorg. De ble imidlertid litt utålmodige med meg da jeg tilsynelatende ikke klarte å slutte å hulke.

Da det hysteriske klippet ble lagt ut på Youtube-kontoen hennes var godviljen noe mindre, og etter flere tusen hadde sett og kommentert klippet etter bare noen få dager, krevde en av lærerne straks at Izzy skulle stenge hele kontoen sin.

Det stoppet i midlertid ikke videoen som nå igjen sirkulerer som en farsott på nettet.

Trengte en unnskyldning for å unnslippe matteprøve
Ideen til videoen fikk Izzy da hun som fjortenåring hadde glemt å øve til en matteprøve.

- Jeg fikk litt panikk og kom på den dårligste unnskyldningen i verden; nemlig at gullfisken min hadde gått bort samme morgen.

Mange har latt seg imponere av skuespillertalentet til den unge jenta, som ikke har noen problemer med å leve seg inn i rollen som hysterisk tenåringsjente.

- Jeg elsker å leke med følelser og se andres reaksjoner på dem, jeg syntes ikke det var flaut å spille inn scenen i det hele tatt.

Videoen ble brukt på skoleavslutningen til Izzy og har ifølge henne skrevet seg inn i skolehistorien for godt.

- Jeg får stadig tilbakemeldinger fra nye elever som har hørt om meg gjennom videoen, de omtaler meg absurd nok som en legende der.

VISTE OMSORG: Izzy Jensen (19) ble overrasket over all omsorgen hun fikk på skolen etter hysterianfallet sitt. Foto: Jensen
VISTE OMSORG: Izzy Jensen (19) ble overrasket over all omsorgen hun fikk på skolen etter hysterianfallet sitt. Foto: Jensen Vis mer