Du leser nå Dagbladet Pluss

Skrifta på Face-veggen

Diskusjonen forvandlet seg til en temperamentsfull debatt.

FACEBOKA: Pål Norheims bok «Oppdateringer» har startet en viktig diskusjon om hva sosial medier også kan brukes til i en samtid som forlengst er hastet fra det analoge til det digitale.
FACEBOKA: Pål Norheims bok «Oppdateringer» har startet en viktig diskusjon om hva sosial medier også kan brukes til i en samtid som forlengst er hastet fra det analoge til det digitale.Vis mer

(Ideer): Pål Norheims bok, «Oppdateringer». har satt i gang en viktig og spennende debatt om forholdet mellom Facebook og bok, sosiale medier og litteratur, skriver Dagbladets litteraturanmelder, Marius Wulfsberg.

Det lå i kortene at Norheims bok ville skape debatt ettersom den består av et utvalg av Pål Norheims statusoppdateringer fra de siste to åra, og er den første av sitt slag på norsk. I forrige uke begynte også diskutesjonen om boka på Facebook.

Diskusjonen forvandlet seg til en temperamentsfull debatt da forfatter Guri Idsø Vikens publiserte en kronikk på NRK Ytring (27.08.).

Idsø Viken tok et kraftig oppgjør med Norheim, Frode Grytten (som kommer med en twitter-roman) og forlag som utgir bøker direkte basert på tekster publisert på sosiale medier. «Årets slappeste bøker», kalte hun dem.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.