Skriver med Jon Bon Jovi

Først fikk de storkontrakt med Atlantic i New York. Nå sitter Lørenskog-jentene Marit (15) og Marion (14) på et slott i Frankrike og skriver sanger sammen med Jon Bon Jovi.

Marit og Marion, eller M & M som de blir hetende når verdenslanseringen kommer i gang, har dermed fått en pangstart på sin internasjonale karriere. Oppholdet i Frankrike, som startet tidligere denne uka, innebærer at Pop-Norges nye tenåringshåp får jobbe med en rekke av musikkbransjens toppfolk.

De store gutta

«The Castle» heter talentsamlingen Marit Larsen og Marion Ravn er plukket ut til å være med på. Bare et lite knippe nye artister får bli med på låtskriverseminaret, som holdes på et slott utenfor Paris. Flere av USAs mest suksessfulle låtskrivere jobber i 10 dager sammen med Marit og Marion og en eksklusiv håndfull andre artister.

Blant et titalls låtskrivere er Bon Jovi-sjef Jon Bon Jovi, som står bak de aller fleste av Bon Jovis mange hits på 80- og 90-tallet.

Andre Marit og Marion får anledning til å jobbe med er Diane Warren, Desmond Child (Kiss, Bon Jovi, Hanson, Alice Cooper etc.), Mark Hudson (Hanson, Swirl 360 etc.) og David Foster (Mariah Carey, Whitney Houston, Celine Dion, Toni Braxton etc.).

Warren har akkurat nå en kjempehit verden over med «I Don't Want to Miss a Thing», «Armageddon»-låta som framføres av Aerosmith, men som i sin helhet er skrevet av Warren.

Invitert til L.A.

- Warren har hørt noen av de låtene jentene har skrevet. Hun likte dem kjempegodt, og har nå invitert jentene hjem til seg i Los Angeles, forteller Marit og Marions produsent og samarbeidspartner Kenneth Lewis i Waterfall Productions på Grünerløkka. Han er storfornøyd med at M & M får være med på «The Castle». Selv fikk han ikke være med. Produsenter og plateselskapsfolk er uønsket så lenge det lages låter på det kreative slottet i Frankrike. Ungjentenes følge er Marions pappa Hallgeir Ravn.

Allerede nå føler Lewis at han ser frukter av «The Castle».

- Mark Hudson, som skrev og produserte flere av låtene på plata til Hanson, kommer til Oslo etter at oppholdet i Frankrike er over for å snakke med oss. Mye tyder på at det resulterer i et samarbeid, understreker en fornøyd Lewis.

<B>ET EVENTYR:</B> Marit Larsen (15) og Marion Ravn (14) skal verdenslanseres av plateselskapet Atlantic.