SKANDALEMAKER: Columbus Short er skrevet ut av «Scandal» etter å ha blitt tiltalt for flere voldsepisoder.  Foto: NTB Scanpix
SKANDALEMAKER: Columbus Short er skrevet ut av «Scandal» etter å ha blitt tiltalt for flere voldsepisoder. Foto: NTB ScanpixVis mer

Skrives ut av suksesserie etter han skal ha tatt kvelertak på sin sovende kone og senere truet henne med kniv

Også tiltalt for flere voldstilfeller.

(Dagbladet): «Scandal»-skuespiller Columbus Short (31) har selv stått for en del skandaler på hjemmebane de siste månedene.

Han er for tiden tiltalt for flere forskjellige voldsepisoder, blant annet for å ha mishandlet kona Tuere Short og for å ha banket opp en mann på en restaurant. 

Nå er han skrevet ut av serien av serieskaper Shonda Rhimes. Det bekrefter Short selv i en pressemelding.

- Jeg forlater et tv-program som har vært hjemmet mitt i tre år, som består av de mest talentfulle skuespillerne som er på TV i dag, skriver han ifølge nyhetsbyrået Accociated Press.

Det var den 14. februar i år at Short ble anmeldt for å ha tatt kvelertak på kona mens hun sov, truet med å drepe henne og slengt henne veggimellom. Etter den første rettshøringen skal Short ha gått til angrep på kona enda en gang, denne gang mens han truet henne med kniv.

Sakene behandles i retten den 6. og 13. mai. Hvis Short blir dømt, risikerer han ifølge AP fire års ubetinget fengsel.

«Scandal» er en politisk spenningsserie som handler om en tidligere kommunikasjonsjef i Det hvite hus, spilt av Kerry Washington, som starter sitt eget PR-firma for å håndtere kjente menneskers private skandaler.