Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Skrudd suksess

Moromannen Eddie Murphy og popstjerna Janet Jackson topper kinolistene i en ny utgave av Murphys gale professor. Se klipp fra filmen.

Se klipp fra filmen

Murphy hadde i helgen premiere på sin siste film «Nutty Professor II: The Klumps». Etter bare fire dager har filmen spilt inn 376 millioner kroner ($42,7 mill.). Dette er ny rekord for en Eddie Murphy-film. Den forrige rekorden hadde «Beverly Hills Cop 2» fra 1987.

I filmen spiller Eddie Murphy nok en gang Sherman Klump, en universitetslærer med litt for mange kilo på kroppen, men som liker en flørt med unge vakre damer. Denne gang skal Klump gifte seg, og den heldige er hans forlovede, spilt av Janet Jackson. Som før spiller Eddie Murphy ikke bare en rolle i filmen, men også sin mor, sin far, osv. Tilsammen spiller Murphy seks hovedroller i filmen.

De andre filmene som har spilt inn mest i USA denne helgen er «What Lies Beneath» med Harrison Ford og Michelle Pfeiffer, «X-Men», «Scary Movie» og «The Perfect Storm» som akkurat har hatt premiere i Norge med George Clooney i hovedrollen.

KJÆRESTER: Janet Jackson spiller Eddie Murphys forlovede.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media