Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Skrujern

Uhøytidelig og ujevnt fra veteraner.

CD: Skrujern er sideprosjektet til Baard Slagsvold (Tre Små Kinesere), Martin Caspersen (Toini & The Tomcats) og Per Sarin Madsen (Postgirobygget). Bandet er først og fremst et liveprosjekt med en rekke konserter bak seg - og på en liten pubscene i trivelig lag er bandet en selvsikker hjemmeseier. Men på plate er det ikke like interessant. I motsetning til debuten «Folkets verktøy» (2001), som var en spenstig heksegryte av kupunk, blues og rallarrock i Tom Waits-land, er ikke «Fakta & følelser» på langt nær så vellykket. Oppskriften er omtrent den samme, men treffsikkerheten, låtutvalget og håndverket er ikke like godt.

Plata er for ujevn til å kalles god, men for bra til å få stemplet dårlig. Det prisverdig uhøytidelige går over i det uengasjerte og banale. Bandets oversettelse av Pink Floyds «The Wall» - «Veggen» - blir bare tullete og dum.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media