Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Skrytt opp i skyene

HAUGESUND (Dagbladet): - Det gjelder bare ikke å bli høy på pæra, sier Jan Tore Kristoffersen (13) etter å ha lest alle skryte-artiklene om seg selv og Thea Sofie Rusten (12).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hjerteknuserne fra Torun Lians film «Bare skyer beveger stjernene» hadde en svært god dag i går. De fikk terningkast fem til frokost og en strøm av begeist-rede gratulasjoner for stort skuespill til langt over lunsj.

- Vi liker det, ja, sier Rusten.

- Vi har jo vært i avisene før, men aldri så mye i så mange på én gang, sier Kristoffersen.

Tøffing

mye at de for spøk gir seg til å klage på et enslig terningkast fire - og at én avis valgte å trykke et bilde av Linda Johansens silikonpupper på førstesida der en annen hadde et bilde av dem.

- Æsj, sier Rusten.

- Vel, det er for så vidt greit nok for meg, sier Kristoffersen.

Og lever kanskje opp til den rollen noen har utpekt for ham, nemlig Helge Jordals arvtaker som norsk films tøffeste bergenser.

Tilbake

Og selv om de i dag er tilbake på skolen, begge to, så vil nok berømmelsens søte kløe vare en stund ennå. For allerede lørdag er de tilbake i Haugesund for å delta på Amanda-utdelingen, og dagene før «Bare skyer...» får kinopremiere den 18. september, skal de på PR-turné.

- Men så er det slutt, sier Rusten.

Det vil si: hun kunne godt tenke seg å komme tilbake igjen med en ny film.

- Ja, jeg har lyst å prøve å bli skuespiller.

JUBEL: Hovedrolleinnnehaverne jubler over flott anmeldelser av "Bare skyer beveger stjernene"

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!