Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Skudd over mål

DAGBLADET

peker i et oppslag 6.10. på at undertegnede har leid ut kvota på min båt under den såkalte driftsordningen. En ordning som for øvrig ble innført over hele landet i mai i år. Bak denne ordningen står et samlet storting, inklusiv Åsa Elvik som nå i ettertid uttaler at det grenser til det uetiske at jeg benytter meg av en ordning hun selv har vært med på å vedta, og endatil vært pådriver for. Når jeg ble valgt til leder i Norges Fiskarlag var det maktpåliggende for meg å prøve å holde båten i drift i Hasvik kommune til beste for det mannskapet som er om bord, inkl. min egen sønn.

BÅTEN LEVERER

til den lokale fiskeindustri. Det er vel ingen som mener at jeg skulle selge båten fordi jeg ble valgt til et tillitsverv. Heller ikke de som havner på stortinget selger verken gårder eller bedrifter som de har eierinteresse i. Når det ble valgt å benytte seg av driftsordning så er det for å på en mest mulig rasjonell måte utnytte kvoten til det beste for både mannskap og lokalsamfunn. Jeg vil hevde at både avisen, Åsa Elvik og ordføreren i Hasvik skyter langt over mål.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media