Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Skuespiller Shelley Morrison er død

Skuespiller Shelley Morrison, kjent fra suksesserien «Will & Grace», er død 84 år gammel.

DØD: vSkuespiller Shelley Morrison, kjent fra suksesserien «Will & Grace», er død 84 år gammel. Her fotografert under en markering for den 100. episoden av serien i 2002. Foto: Damian Dovarganes/ AP/ NTB scanpix
DØD: vSkuespiller Shelley Morrison, kjent fra suksesserien «Will & Grace», er død 84 år gammel. Her fotografert under en markering for den 100. episoden av serien i 2002. Foto: Damian Dovarganes/ AP/ NTB scanpix Vis mer

Morrison døde søndag av hjertesvikt på Cedars-Sinai-sykehuset i Los Angeles etter et kort sykeleie, opplyser hennes talsperson Lori DeWaal til AP.

Morrison jobbet som skuespiller i 50 år og var best kjent for sin rolle som hushjelpen i seriesuksessen «Will & Grace» fra 1999 til 2006. Hun debuterte imidlertid tidlig på 1960-tallet og spilte i en rekke TV-serier, i flere filmer og på teater.

Opprinnelig var rollen som hushjelpen Rosario Salazar ment å bare skulle være med i «Will & Grace» i én episode, men viste seg å være så populær at hun var med i hele 68 episoder og åtte sesonger.

Morrison var født i Bronx i New York av jødiske foreldre som opprinnelig kom fra Spania.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media