Skuespiller skutt på Halloween-fest

Politiet rykket ut på en bråkete fest i Los Angeles. Lite visste de at mannen de skjøt og drepte var skuespilleren Anthony Dwain Lee som holdt opp en lekepistol på en Halloween-fest.

Lee ble drept av politimannen Tarriel Hopper, heter det i en pressemelding fra Los Angeles-politiet. Anthony Dwain Lee har tidligere spilt i filmen «Liar, Liar» og også spilt i tv-serien «NYPD Blue». Politiet rykket ut etter en naboklage på en bråkete halloween-fest.

De kom til huset hvor festen ble holdt ved 1-tida om natta. Politiet så Lee og to andre festdeltakere i ett rom. Ifølge politiet tok Lee fram noe som lignet på et skytevåpen og siktet på dem, deretter skjøt de ham flere ganger. Lee skal ha vært utkledd som djevel, og politiet hevder politimannen følte seg truet på livet og handlet instinktivt.

Flere av gjestene var kledd ut som politifolk, og venner av Lee forteller at de ekte politfolkene aldri identifiserte seg, skriver Mr.Showbiz.

- Han var en svart mann som døde i et hvitt nabolag. Hans største frykt var å bli drept av politiet fordi han var en høy svart mann, sier en venn til Los Angeles Times.

SKUTT: Anthony Dwain Lee (39) var mest kjent fra «NYPD Blue» og «Liar, Liar».