Skuespiller Trond Nilssen (25) vet hva det vil si å ha det tøft. Nå drømmer han om å starte behandlingssenter for rusavhengige

... og om å gjøre som kollega Kristoffer Joner: bli politiker og jobbe for legalisering av hasj.

KAN VINNE PRIS: Skuespiller Trond Nilssen er med og kjemper om Folkets Amanda for sin rolle i filmen «Pyromanen». Her på Oslo Brannstasjon i sentrum. 
Foto: Christian Roth Christensen
KAN VINNE PRIS: Skuespiller Trond Nilssen er med og kjemper om Folkets Amanda for sin rolle i filmen «Pyromanen». Her på Oslo Brannstasjon i sentrum. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg la sjela mi i den filmen, og risikerte livet mitt i flere scener, sier Trond Nilssen (25) med et oppriktig drag over de blå øynene.

Trond Nilssen er den helt uskolerte skuespilleren som fikk en flygende debut, og en Amanda-pris for sin første filmrolle, i «Kongen av Bastøy».

Faren oppfordret unggutten, som da var 19 år, til å forsøke seg som skuespiller da filmteamet lette etter noen som kunne portrettere livet i en ungdomsanstalt. Uten noen erfaring fra bransjen overbeviste Trond Nilssen castingfolka.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer