GJENFORENINGEN: Svaret var ja fra samtlige av skuespillerne da regissør Michael Showalter ville gi kultklassikeren «Wet Hot American Summer» en ny vår i Netflix-format. De fleste skuespillerne i originalfilmen, blant annet Bradley Cooper, Amy Poehler , Paul Rudd, Elizabeth Banks, Marguerite Moreau og Molly Shannon, var ukjente da filmen hadde premiere i 2001. I dag er de en del av Hollywoods elitelag.
GJENFORENINGEN: Svaret var ja fra samtlige av skuespillerne da regissør Michael Showalter ville gi kultklassikeren «Wet Hot American Summer» en ny vår i Netflix-format. De fleste skuespillerne i originalfilmen, blant annet Bradley Cooper, Amy Poehler , Paul Rudd, Elizabeth Banks, Marguerite Moreau og Molly Shannon, var ukjente da filmen hadde premiere i 2001. I dag er de en del av Hollywoods elitelag.Vis mer

Skuespillerne var ukjente og drakk seg fulle hver kveld. Femten år senere er de blitt Hollywood-stjerner

Slik gikk det da de spilte inn kultfilmen på nytt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det var rus, rot og Pennsylvanias ødemark. Det var dårlig mat, regn og Jim Beam etter klokka fire. Hver dag. Det var våren i 2000, da regissør og skuespiller Michael Showalter dro til skogs for å lage sin aller første film. Resultatet var komedien «Wet Hot American Summer», en hyllest til - og en parodi på - ett av populærkulturens mer innbringende eventyr, nemlig tenåringsfilmen.

For å sprite opp castinglista, hadde Showalter fått med seg skuespillerne Janeane Garofalo og David Hyde Pierce, der sistnevnte var mest kjent fra Frasier i rollen som Niles.

Resten av lista besto av ukjente navn, og flere var på sitt aller første filmoppdrag da de spilte inn den varme, våte og pubertale komedien.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Kjøp tilgang til denne saken uten abonnement, Du belastes kun 19 kr.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn