Skuffende åpningshelg for «Beatles»

- Dette er en film som skulle nådd høyere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): En av årets norske storfilmer - både budsjett- og publikumsmessig - var forventet å være Lars Saabye Christensen-filmatiseringen «Beatles».

Men etter filmens åpningshelg kan det virke som om publikum har gjort andre ting enn å strømme til kinoene.

Kun drøyt 17.100 tok ifølge Filmweb turen for å se filmen, bak både premierefilmen «Fly 2: Brann og redning» og bilfilmen «Børning».

Begge disse trakk rett over 27.000 publikummere i helgen - for «Børning» sin del på tredje uka, etter en rekordgod åpningsuke med over 135.000 besøkende.

- Skuffet Dermed havner «Beatles» på 34. plass på lista over beste åpningshelger hittil i år, bak filmer som «Død Snø 2», «Natt til 17.», «Let's Be Cops» og «The Other Woman».

Inkludert premierevisnigen under filmfestivalen i Haugesund er bare rundt 20.000 som hittil har sett «Beatles», noe som ikke lover veldig godt for produsent Jørgen Storm Rosenbergs mål om totalt 600.000 kinogjengere.

- Vi er selvfølgelig skuffet. Vi mener dette er en film som skulle nådd høyere. Vi har testet filmen grundig underveis, og den har skåret meget høyt. Vi forstår egentlig ikke hva som har skjedd, sier Storm Rosenberg til VG.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer