Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Anmeldelse av «7 - monstermanetene. Bok 2»

Skuffende fortsettelse på den norske superheltserien

Magaplask i Middelhavet.

INNFRIR IKKE: Fortsettelsen på superheltserien «7» innfrir ikke, ifølge anmelderen. Boka er skrevet av Kristian Landmark (bildet) og Ole Bernt Tellefsen, og illustrert av Regine Toft Holst, Kenneth Iversen og Karstein Volle. Foto: André Løyning / Cappelen Damm
INNFRIR IKKE: Fortsettelsen på superheltserien «7» innfrir ikke, ifølge anmelderen. Boka er skrevet av Kristian Landmark (bildet) og Ole Bernt Tellefsen, og illustrert av Regine Toft Holst, Kenneth Iversen og Karstein Volle. Foto: André Løyning / Cappelen Damm Vis mer

Det var med stor begeistring jeg leste første bind av superheltserien «7» i fjor. Det er ikke ofte vi får servert slike spennende norske superheltserier for barn og ungdom.

Derfor er det med stor skuffelse jeg nå klapper sammen bind to. Den lovende serien har endt opp med en hastverkpreget og lite engasjerende andreakt.

Annen tegnestil

Mens Kenneth Iversen tegnet bok nummer én, står Regine Toft Holst for hovedjobben i «Monstermanetene», men Iversen har også bidratt. Det er merkelig å bytte ut tegner på den måten, og det får meg til å tro at det har vært hastverk inne i bildet. De mindre detaljerte tegningene underbygger også dette.

Personene ser ikke helt ut som de gjorde i første bok, noe som også ødelegger leserens følelse av fortrolighet med dem. Konturene og skyggeleggingen er mindre forseggjort, og fargene virker ofte blassere. Dermed får ikke boka den gode «superheltserie-følelsen» som passer til en utgivelse som denne.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?