Skuffende kjappe

Raske menn kunne med fordel brukt lenger tid på å klekke ut sketsjene til sitt nye TV-program.

Et skuffende kjapt et: I sin nye serie "20.00" på TV2 har den populære trioen Raske Menn satt seg fore å presentere nyheter, sport, kultur og debatt på sin egen måte. Vi tror de kunne fått mer ut av ideen hadde de tatt seg tid til å klekke ut flere innslag med sting. Fra venstre: Anders Hoff, Calle Hellevang-Larsen og Øyvind Rafto. Foto: Pressefoto / TV2
Et skuffende kjapt et: I sin nye serie "20.00" på TV2 har den populære trioen Raske Menn satt seg fore å presentere nyheter, sport, kultur og debatt på sin egen måte. Vi tror de kunne fått mer ut av ideen hadde de tatt seg tid til å klekke ut flere innslag med sting. Fra venstre: Anders Hoff, Calle Hellevang-Larsen og Øyvind Rafto. Foto: Pressefoto / TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Tenk hvor morsomt det kunne blitt dersom et par skikkelig morsomme norske komikere laget et TV-program utformet som en ekte nyhetssending med sport, værmelding og hele pakka, hvor de slo seg løs og gjorde narr av nyhetsbildet i uka som har gått med briljante sketsjer, fersk og saftig satiré og parodi!

Det hadde vært morsomt, det!

Så synd at Raske Menn har nærmet seg ideen, men nøyd seg med å lage innholdsløse, tannløse, fjasete og slappe sketsjer. 

Parodierer nyhetssendinger Det er hjertesukk etter å ha sett den populære komitrioen Raske Menn sin TV2-debut i kveld med første episode av serien «20.00». Programmet er utformet til dels som en nyhetssending hvor de selv agerer ankermenn og selv står for mange av rollefigurene i nyhetsinnslagene. Det vanker innenriks, utenriks og attpåtil «kropp og helse-stoff». Utover i programmet følger også debattinnslag og andre velkjente element fra klassiske norske aktualitetsprogram. 

Tannløst «20.00» kunne blitt så bra. Et slags «Hallo i Uken» på TV. En slags sketsjforlengelse av «Nytt på Nytt». Dessverre faller «20.00» gjennom. For der både «Nytt på Nytt» og «Hallo i Uken» berikes av tekstforfattere som er mestere i å dykke ned i nyhetsbildet for å komme opp igjen med frekke, gode, satiriske sleivspark, der sklir bare Raske Menn kjapt over overflaten og baserer programmet sitt på billig slapstick, billige parykker, småprat seg imellom og et dialektspenn på tre, fire dialekter per rasking. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer