HOVEDROLLENE: Jamie Dornan og Dakota Johnson spiller hovedrollene i «Fifty Shades of Grey». Mediene som så første klipp fra filmen i går, er skuffet. foto Stella SPictures
HOVEDROLLENE: Jamie Dornan og Dakota Johnson spiller hovedrollene i «Fifty Shades of Grey». Mediene som så første klipp fra filmen i går, er skuffet. foto Stella SPicturesVis mer

Skuffet over tam «Fifty Shades»-teaser

- Prøver å selge filmen som en ny «Pretty Woman»

I går ble en teaser fra filmatiseringen av romanserien «Fifty Shades of Grey» vist under CinemaCon i USA.

Flere av de som har sett den klager imidlertid på at den ikke er så dampende het som man kanskje skulle forvente av en film som blant annet tar for seg S&M-forholdet mellom milliardæren Christian Grey og collegestudenten Anastasia Steele.

- De prøver åpenbart å selge filmen som en ny «Pretty Woman» istedetfor å gjøre S&M stuereint for massene. Du kommer ikke til å kjenne eimen av Lars Von Trier her, skriver HitFix.  

The Wrap på sin side kaller kaller klippet «uventet tamt».

Det er ikke kjent når traileren slippes.

Sam Taylor-Johnson er regissør filmen, mens Jamie Dornan og Dakota Johnson skal ha hovedrollene i filmatiseringen. Forfatteren E L James, som har solgt 70 millioner bøker verden rundt, er filmens co-producer.

Planen var at filmen skulle være klar til lansering 1. august til neste år, men den er blitt utsatt til februar 2015 - til Valentinsdagen.

I september ble det klart at Jamie Dornan (31) kom inn som erstatning for å gestalte Christian Grey, mot skuespiller Dakota Johnson (23) som spiller bokas erotiske hovedperson, Anastasia Steele.

Bestselgerboka ble publisert i 2011. «Fifty Shades of Grey» følger som kjent det erotiske forholdet mellom milliardæren Grey og collegestudenten Anastasia Steele.

Dakota Johnson hadde sin spillefimdebut sammen med sin mor i 1999 med filmen «Crazy in Alabama». Hun var med i David Finchers film «The Social Network» og i den amerikanske sitcom-en «Ben and Kate».

Først etter en lang tid med spekulasjoner, ble offentliggjort hvem som skulle spille hovedrollene i filmatiseringen av den erotiske bokserien, noe som innebærer mye nakenhet og voldelige sexscener.

Fansen reagert sterkt på førstevalget Charlie Hunnam. Han trakk seg fra hovedrollen og skyldte på familien.

- Jeg har noen familiesaker på gang, så jeg forsøker å holde fokus og være positiv og gjøre en god jobb, og være med familien min, sa han ifølge Daily Mail.

Rykteflommen rundt den mannlige hovedrollen blusset opp igjen, før det ble klart Jamie Dornan (31) blir mannen kvinnene skal glede seg over.

Den irske skuespilleren er tidligere undertøysmodell og spiller for tiden seriemorder i BBC-serien «The Fall». Tidligere har han spilt i tv-serien «Once Upon a Time». Han har også spilt i kortfilmer og dukket opp i spillefilmen «Marie Antoinette» i 2006.