Skuffet over tam «Fifty Shades»-teaser

- Prøver å selge filmen som en ny «Pretty Woman»

HOVEDROLLENE: Jamie Dornan og Dakota Johnson spiller hovedrollene i «Fifty Shades of Grey». Mediene som så første klipp fra filmen i går, er skuffet. foto Stella SPictures
HOVEDROLLENE: Jamie Dornan og Dakota Johnson spiller hovedrollene i «Fifty Shades of Grey». Mediene som så første klipp fra filmen i går, er skuffet. foto Stella SPictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I går ble en teaser fra filmatiseringen av romanserien «Fifty Shades of Grey» vist under CinemaCon i USA.

Flere av de som har sett den klager imidlertid på at den ikke er så dampende het som man kanskje skulle forvente av en film som blant annet tar for seg S&M-forholdet mellom milliardæren Christian Grey og collegestudenten Anastasia Steele.

- De prøver åpenbart å selge filmen som en ny «Pretty Woman» istedetfor å gjøre S&M stuereint for massene. Du kommer ikke til å kjenne eimen av Lars Von Trier her, skriver HitFix.  

The Wrap på sin side kaller kaller klippet «uventet tamt».

Det er ikke kjent når traileren slippes.

Sam Taylor-Johnson er regissør filmen, mens Jamie Dornan og Dakota Johnson skal ha hovedrollene i filmatiseringen. Forfatteren E L James, som har solgt 70 millioner bøker verden rundt, er filmens co-producer.

Planen var at filmen skulle være klar til lansering 1. august til neste år, men den er blitt utsatt til februar 2015 - til Valentinsdagen.

I september ble det klart at Jamie Dornan (31) kom inn som erstatning for å gestalte Christian Grey, mot skuespiller Dakota Johnson (23) som spiller bokas erotiske hovedperson, Anastasia Steele.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer