NY JOBB: Kjetil Rekdal fortalte for kort tid siden Dagbladet om Vålerenga-exiten og planene videre. I dag viste det seg at Rekdal blir ekspertkommentator i Eliteserien for Eurosport. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
NY JOBB: Kjetil Rekdal fortalte for kort tid siden Dagbladet om Vålerenga-exiten og planene videre. I dag viste det seg at Rekdal blir ekspertkommentator i Eliteserien for Eurosport. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer

Kjetil Rekdal

Skulle bruke helga «til å tenke seg om». I dag kom fasiten

Fra sportssjef i Vålerenga til fotballekspert i Eurosport.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Dette blir veldig spennende, og de har jobbet hardt med å overbevise meg den siste tida. Nå får jeg være med å bygge opp noe nytt. Fotballtrener kan jeg bli seinere igjen, nå er det riktig for meg å gjøre noe annet i en periode, sier tidligere sportssjef i Vålerenga, Kjetil Rekdal, til Dagbladet.

Rekdal går til jobben som fotballekspert i Eurosports sendinger fra Eliteserien, skriver Discovery Networks i en pressemelding mandag.

Rekdal sluttet som sportssjef i Vålerenga for rundt to uker siden. Han starter i den nye jobben umiddelbart.

- Jeg er ikke på jobb i dag, men starter med å legge en plan framover allerede i morgen. Eliteserien begynner ikke før 6. april, men det er mye som skal forberedes, sier Rekdal.

Forrige uke intervjuet Dagbladet fotballprofilen om planene framover. Da fortalte Rekdal at han vurderte å si nei til «alle de alternative jobbtilbudene han har fått» etter Vålerenga-exiten.

Han kunne være fotballtrener igjen allerede på mandag, i en god europeisk toppklubb, fortalte Rekdal til Dagbladet 11. februar.

- Jeg har fått et tilbud nå som jeg vurderer. Jeg må bruke helga på å tenke gjennom dette, uttalte Rekdal.

- Jeg skal levere skikkelig, det er det ingen tvil om. Jeg brukte noen dager nå på å finne ut av hva som er rett for meg. Dette er et godt, riktig og spennende valg. Kanskje jeg også kan få muligheten til å etterutdanne meg. At jeg slapp å tenke på å flytte var også en del av beslutningen, sier Rekdal mandag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer