Skulle hylles av Revy-Norge

Revy-Norge ville hylle Alfred Næss på Chat Noir på 70-årsdagen i går. Men festforestillingen til ære for revyforfatteren ble tidlig i forrige uke avlyst på grunn av sykdommen.

Det kveldes på Enerhaugen...

Meningen var at Alfred Næss skulle delta på forestillingen, der den trofaste og sentrale bakmannen for en gangs skyld skulle stå i sentrum. Mange som har samarbeidet med revyforfatteren var klare for forestillingen, deriblant duoen Hege Schøyen og Øivind Blunck, Yngvar Numme og Dizzie Tunes, Arve Opsahl og Elsa Lystad.

Samtlige artister ville stille opp gratis på forestillingen. Inntekten fra forestillingen skulle gå til Radiumhospitalet, hvor Alfred Næss hadde sitt sykeleie.

Alfred Næss' nære venn og kollega, Yngvar Numme, fortalte hovedpersonen om at forestillingen var avlyst siden han var så syk.

- Alfred var svært svak da jeg møtte ham og det virket som han ble litt skuffet da jeg fortalte ham om avlysningen. Men etter noen sekunder sa han: «Vel, jeg tror det er rett, jeg,» forteller en sorgtynget Yngvar Numme til Dagbladet.