Skulle spille for over 1000 mennesker - bare 80 dukket opp

Boybandet A1 floppet.

FLOPPET: Bare 80 mennesker dukket opp da A1 holdt konsert i Gildehallen i Ringsaker kommune i helga. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
FLOPPET: Bare 80 mennesker dukket opp da A1 holdt konsert i Gildehallen i Ringsaker kommune i helga. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På slutten av 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet hadde boybandet A1 sin absolutte storhetstid. Etter en rekke hitsingler, og turnering rundt omkring i hele verden, ga bandet seg i 2002.

I 2009 kom bandet sammen igjen, og annonserte at de ville spille konserter. I 2010 ga de ut albumet «Waiting For Daylight».

• Les hva Dagbladets anmelder mente om albumet her!

Men da bandet lørdag kveld spilte konsert i Gildehallen på Brøttum i Ringsaker kommune, gikk det ikke helt som planlagt.

- Annerledes enn hva vi er vant med Ifølge Ringsaker Blad dukket bare ca 80 konsertgjengere opp, i en sal det er plass til over 1000 mennesker.

- Hva skal jeg si. Det ble en annerledes konsert enn hva vi er vant med, men for oss er det viktig å gi alt for publikum uansett hvor mange som kommer, sier A1-medlem Christian Ingebrigtsen til avisa.

Konsertens arrangør, Ole Berg, var ikke fornøyd med lørdagens oppmøte.

- Vi har annonsert i alle aviser rundt Mjøsa, vi har hatt 128 spotreklamer på radio, vi har informert stort på sosiale medier og vi har hengt opp 300 plakater rundt om i distriktet om denne konserten. Dette bandet traff ikke publikum her i kveld, sier han til Ringsaker Blad.

- Ikke noe artig Berg taper over 100 000 kroner på A1-konserten. 

- Det er ikke noe moro, men slik er det. Over et fem års perspektiv er det slik at det vi gjør går i pluss, men det er ikke noe artig når folk uteblir når vi arrangerer slike konserter. Vi må i hvert fall evaluere denne konserten og finne forklaringer. Det er mulig det er feil tidspunkt. Jeg hadde håpet på og regnet med minst 300-400 publikummere her, sier Ole Berg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer