- Skummelt å være rollemodell

Anne Grete Preus er tilbake. Les hennes svar til dere lesere.

Vinnerne er trukket og blir kontaktet i løpet av dagen. Anne Grete Preus har vært en sentral del av rockebildet siden den spede norske rockebegynnelsen for rundt tretti år siden.

Hun har blant annet ledet an i Veslefrikk og Can Can, men er kanskje først og fremst kjent som soloartist. Preus' klare og mørke stemme formidler lyriske tekster som ofte bærer bud om sosialt engasjement - noe hun blant annet har vist med sine opptredener på Frelsesarmeens førjulskonserter i Oslo.

Anne Grete Preus har ikke hastverk og lar det gjerne gå noen år mellom hver gang hun har noe å si. Forrige album, «Alfabet», kom i 2001, og da hadde det gått fem år siden 1996-utgivelsen «Vrimmel».

«Tekster og musikk på hennes første plate siden 1996 danner gjennomarbeidede stemninger som utstråler budskap og vilje til å trenge inn i tilværelsen og ta stilling til den», skrev Dagbladets anmelder om «Alfabet» og ga terningkast fem.

Årets album heter «Når Dagen Roper» og nå kan du både stille så mange spørsmål du vil til Anne Grete Preus og vinne to billetter til release-konserten på Månefisken i Oslo 17. mars.

15 vinnere vil bli trukket ut førstkommende mandag. Vinnerne må selv komme seg til Oslo.

Nettmøtet blir tirsdag 16. mars kl. 12. Send inn dine spørsmål nå!

NETTMØTE:</B> Anne Grete Preus.