- Skyldes ikke aksjesalget

- Salget av aksjene har ingen ting med suspensjonen å gjøre, sier avtroppende P4-sjef Svein Larsen. Han benekter også at suspensjonen har noe med den generelle uroen i radiokanalen å gjøre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det foretas redaksjonelle vurderinger i P4, men det er en egen sak. Det eneste jeg kan si er at det ikke har noe med supensjonen å gjøre.

- Hva er da grunnen? - Det dreier seg om forhold som eventuelt kan ha økonomiske konsekvenser. Derfor kan jeg ikke si noe før etter styremøtet, sier Larsen til Dagbladet.

- Hvorfor valgte du å selge aksjer bare to dager før styremøtet? - Jeg var ikke kjent med at det var snakk om suspensjon, og befant meg i såkalt grønn periode, sier Larsen. Han kvittet seg med om lag 15 prosent av sin aksjepost i kanalen.

Svein Larsen skal i dagens styremøte også diskutere sin egen fratreden.

- Ser du det uheldige i at du er på vei ut og at det heller ikke er konstituert noen i stillingen? - Ja, på en måte. Men jeg vil gjerne ha brakt denne turbulensen til ende, sier Larsen. Han ser ikke dramatikken i kuttforslagene, og understreker at man skal drive kostnadseffektivt også når kanalen går bra.

I P4 har stemningen blant de ansatte vært amper etter at forslagene til nedskjæringer både i staben og budsjettene ble kjent. Programsjef Svein Torgersen har sagt takk for seg, og om lag 25 andre medarbeidere skal ha begynt å snuse på andre jobber.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer