- Skyldig!

Rapperen Eminem risikerer 17 måneder bak murene.

Eminem sa seg i går skyldig i tiltalen om ulovlig våpenbesittelse. Til gjengjeld slapp han påtale for trusler og overfall.

Den kontroversielle amerikanske rapperen som nylig var Norge, gikk i juni i fjor til angrep på en mann på nattklubben Hot Rocks i Detroit. Grunnen var at han mente mannen hadde forsøkt å kysse kona, Kimberly Mathers, skriver NTB. - Jeg skal drepe deg! skrek rapperen til mannen idet han dro frem en pistol og fløy på ham.

Ikke ladd

I går var det en dresskledd Marshall Bruce Mathers III (Eminems virkelige navn) som møtte i rettsalen i Mount Clemens i Michigan. Der fikk han høre at dommer Anthony Viviano ikke syns det var formildende at pistolen ikke var ladd.

Dom i saken faller 10. april og aktor understreket at Eminem risikerer 17 måneders fengsel.

Eminems plate «The Marshall Mathers LP» er nominert til hele fire priser i neste ukes Grammy-utdeling i Los Angeles. Tekstene på plata er så fulle av nedsettende bemerkninger om homser og kvinner at det er varslet protester fra ulike interessegrupper i forbindelse med prisutdelingen.

Men om Eminem er helt oppriktig i sitt hat, er heller usikkert. Under Grammy-utdelingen skal han nemlig gjøre en duett med Elton John.

<B>I DRESS:</B> Eminem lot maske og motorsag bli igjen hjemme da han møtte i retten i går.