Slagerparade

El Caco fikk lønn for strevet på Hove i går.

RENT BORD:  El Caco leverte en praktforestillling i Hoveteltet i går kveld. Her er Øyvind Osa under en konsert i 2007.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
RENT BORD: El Caco leverte en praktforestillling i Hoveteltet i går kveld. Her er Øyvind Osa under en konsert i 2007. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIXVis mer

|||TROMØYA (Dagbladet): Det vil være en grov overdrivelse å si at El Caco har fått mye drahjelp fra norske medier. Men alt ordner seg for greie gutter, er det noe som heter. Og det ble fort klart at hardt arbeid er en dyd på flere plan da El Caco tråkket inn på Teltscenen i går.

Aldri har vi hørt trioen mer kompakt og hardtslående og sjelden har vel publikumsresponsen vært så euforisk. Basstrommen til Fredrik Wallumrød formelig dundrer i mellomgulvet, mens publikum sliter ut stemmebåndene til Øyvind Osas sødmefylte melodilinjer.

El Caco har med sine fem plater opparbeidet seg en mangfoldig katalog å plukke fra, og perlene kommer på løpende bånd. Alt fra semiballaden «13.000» til allsangnummeret «Someone New» tas i mot som manna fra himmelen på en ellers hardrockfattig Hove-dag.

Trioen er ikke av de mest snakkesalige og kjører like gjerne hele settet mer eller mindre uten pauser. Her er det hard valuta som gjelder.