KLARE FOR NORGE: In Flames har samlet en formidabel metal-pakke når de inntar Oslo Spektrum i november. Foto: Promo
KLARE FOR NORGE: In Flames har samlet en formidabel metal-pakke når de inntar Oslo Spektrum i november. Foto: PromoVis mer

Slagkraftig metal-pakke til Oslo Spektrum

Finn ut hvem In Flames tar med seg til Oslos storstue i November.

Mandag 14. november er det bursdag, jul- og nyttårsaften for alle metal-entusiaster. Da kommer nemlig svenske In Flames med et kobbel venner til Oslo Spektrum.

Variert Pakketurneen inkluderer både norske Insense, Ghost fra Sverige, Trivium og det britiske bandet Rise to Remain, som frontes av sønnen til Iron Maiden-vokalist, Bruce Dickinson.

Med andre ord står alt fra alternativ metal via satanisk psykedelia til melodis stadion-heavy på innholdsfortegnelsen.

Melodiøse metal-konger In Flames slapp nylig sitt tiende studioalbum, «Sounds of a Playground Fading».

Dagbladet skrev følgende om plata: «Elsk det eller hat det, få kan melodiøs metal som In Flames». Og konkluderer videre, « Akkurat i det man trodde at In Flames storhetstid var i ferd med å ebbe ut, ser det jaggu ut til at de kan klore seg fast en stund til.» Les hele anmeldelsen her.

Aktuelle Både thrash-kometene og de prisbelønnede nykommerne i Rise to Remain  er plateaktuelle i disse dager. Det okkulte psykedeliabandet Ghost spilte for første gang i Norge under årets Øyafestival.

Med som åpningsband er oslobandet Insense, som også er tilknyttet In Flames-vokalist Anders Fridéns management, Selective Notes.

SKUMLE KARER: De navnløse musikerne i svenske Ghost har gjort stor suksess med sitt debutalbum «Opus Eponymous».
SKUMLE KARER: De navnløse musikerne i svenske Ghost har gjort stor suksess med sitt debutalbum «Opus Eponymous». Vis mer

Billettene til konserten blir lagt ut for salg via Billettservice fredag 19. august.

UNG OG LOVENDE: Rise to Remain med Austin Dickinson i front har allerede hentet hjem priser fra Kerrang! og Metal Hammer som beste nykommer.
UNG OG LOVENDE: Rise to Remain med Austin Dickinson i front har allerede hentet hjem priser fra Kerrang! og Metal Hammer som beste nykommer. Vis mer