Slakter «Big Brother»

Stjerner fra norsk virkelighets-tv frykter at «Big Brother» blir drepende kjedelig. - Skal de få suksess, er de helt avhengige av at deltakere har sex på tv - ofte, mener «Robinson»-deltaker Emil Salmila.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Se hva virkelighetsstjernene mener om Big Brother

Sammen med Dagbladet så kjendiser fra «Robinsonekspedisjonen», «71 grader nord», «Baren» og «Villa Medusa» i går høydepunkter fra «Big Brother» i Nederland og Sveits. Det ble en skuffende opplevelse for Salmila og Ihne Vagmo fra «Robinsonekspedisjonen».

- Blir det ikke bedre enn dette, tror jeg TVNorge skal få trøbbel. Det er ingen som gidder å se dette på tv, tror «Robinson»-deltakerne, som støttes av deltakere fra «71 grader nord», «Baren» og «Villa Medusa».

- Skal de få suksess, er de helt avhengige av at deltakere har sex på tv - ofte. Og med den norske tilbakeholdenheten er jeg redd det ikke kommer til å skje, flirer Emil Salmila, som innrømmer at han kommer til se de innledende rundene av «Big Brother».

- Dørgende kjedelig. Jeg trodde ikke det gikk an å lage en dårlig «Baren»-kopi, slår Marius Hansen fra «Villa Medusa» fast. Marius ble selv eksponert med to nakne damer på rommet i TVNorge-serien i fjor.

Nå skal TVNorge på nytt kle av deltakerne, med kamera i alle rom i «Big Brother»-bunkeren på Fornebu.

- Det går vel ikke an å ha sex med seg selv engang uten at det havner på tv, tror «Medusa»-kollega Cathrine Martinsen.

Det mener Trine Jørgensen fra «71 grader nord» ikke bør bli noe stort problem.

- Klarer de ikke la være å onanere på 100 dager, så er det egentlig litt trist det også.

Se de heftige høydepunktene fra internasjonale Big Brother.

LIVE-SEX:: Det hevdes at deltakerne i Big Brother må ha mye sex hvis programmet skal bli en suksess.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer