Slakter «Big Brother»

Stjerner fra norsk virkelighets-tv frykter at «Big Brother» blir drepende kjedelig. - Skal de få suksess, er de helt avhengige av at deltakere har sex på tv - ofte, mener «Robinson»-deltaker Emil Salmila.

Se hva virkelighetsstjernene mener om Big Brother

Sammen med Dagbladet så kjendiser fra «Robinsonekspedisjonen», «71 grader nord», «Baren» og «Villa Medusa» i går høydepunkter fra «Big Brother» i Nederland og Sveits. Det ble en skuffende opplevelse for Salmila og Ihne Vagmo fra «Robinsonekspedisjonen».

- Blir det ikke bedre enn dette, tror jeg TVNorge skal få trøbbel. Det er ingen som gidder å se dette på tv, tror «Robinson»-deltakerne, som støttes av deltakere fra «71 grader nord», «Baren» og «Villa Medusa».

- Skal de få suksess, er de helt avhengige av at deltakere har sex på tv - ofte. Og med den norske tilbakeholdenheten er jeg redd det ikke kommer til å skje, flirer Emil Salmila, som innrømmer at han kommer til se de innledende rundene av «Big Brother».

- Dørgende kjedelig. Jeg trodde ikke det gikk an å lage en dårlig «Baren»-kopi, slår Marius Hansen fra «Villa Medusa» fast. Marius ble selv eksponert med to nakne damer på rommet i TVNorge-serien i fjor.

Nå skal TVNorge på nytt kle av deltakerne, med kamera i alle rom i «Big Brother»-bunkeren på Fornebu.

- Det går vel ikke an å ha sex med seg selv engang uten at det havner på tv, tror «Medusa»-kollega Cathrine Martinsen.

Det mener Trine Jørgensen fra «71 grader nord» ikke bør bli noe stort problem.

- Klarer de ikke la være å onanere på 100 dager, så er det egentlig litt trist det også.

Se de heftige høydepunktene fra internasjonale Big Brother.

LIVE-SEX:: Det hevdes at deltakerne i Big Brother må ha mye sex hvis programmet skal bli en suksess.