Slakter Day-Lewis

Daniel Day-Lewis gjør seg blodig i ny filmrolle. De siste ukene har han tilbrakt hos slakteren!

Daniel Day-Lewis er kjent som en skuespiller som tar jobben alvorlig. Denne gangen driver han å forbereder seg til rollen som en kjøtthakkende morder, Bill 'The Butcher' Poole, i Martin Scorseses «Gangs of New York», skriver Mr.Showbiz. Han har dermed tatt seg jobb som slakter!

Day-Lewis har øvd seg på å hakke kjøtt hos slakteren W. Head and Co. i London.

For Day-Lewis er en method-actor i ordets rette forstand. Han er kjent for å gjøre grundig forskning for å komme inn i hode til karakteren han skal spille. Da han forberedte seg til å spille i IRA-filmen «In the Name of the Father», stengte han seg inne i en trang boks, slik at han skulle føle på beina hvordan det var å være innestengt i fengsel.

- -Jeg har et stort talent for å lure meg selv. Det er ikke noe problem for meg å late som, og til og med tro, at jeg er en annen, sier Daniel Day-Lewis til Mr.Showbiz.

Daniel Day-Lewis fikk sitt internasjonale gjennombrudd i «Min Venstre Fot», en rolle han ble belønnet med en Oscar for. Day-Lewis er opptatt av kvalitet og plukker sine filmer med omhu. Sist vi så ham på kino her i Norge var i den kritikerroste «Bokseren» (1997).

SLAKTER: Blodig og morderisk i ny film.