AKTUELL IGJEN: I helga hadde kanalen Lifetime premiere på sin nye film basert på den kjente TV-serien «Full House». Her er skuespillerne avbildet under første sesong av serien i 1987. Foto: SIPA USA / NTB SCANPIX
AKTUELL IGJEN: I helga hadde kanalen Lifetime premiere på sin nye film basert på den kjente TV-serien «Full House». Her er skuespillerne avbildet under første sesong av serien i 1987. Foto: SIPA USA / NTB SCANPIXVis mer

Slakter den nye «Full House»-filmen

- Like forferdelig som du tror.

(Dagbladet): Tv-serien «Full House», som i Norge gikk under navnet «Under samme tak» fra 1987 til 1995, blir snart å se på TV-skjermen igjen.

I april ble det kjent at kultserien skal gjøre et comeback med en splitter ny sesong neste år.

Det skal være snakk om minst én full sesong på 13 episoder med Candace Cameron Bure som DJ Tanner og Andrea Barber som den irriterende naboen Kimmy Gibler - slik vi kjenner fra originalen.

Lagde film om serien Nesten 20 år etter siste episode gikk på lufta, er serien nå mer aktuell enn noen gang.

På lørdag hadde nemlig den amerikanske TV-kanalen Lifetime premiere på filmen «The Unauthorized Full House Story».

Ifølge Lifetime handler filmen om hvordan en av amerikas kjæreste familieserier oppsto, og hvordan skuespillerne balanserte tv-personlighetene sine med det virkelige livet.

Skuespiller John Stamos, som spiller onkel Jesse i serien, var allerede tvilsom til filmen da planene ble kjent i april.

Filmen har nå høstet mye kritikk etter den ble vist på TV i helga.

- Den er like forferdelig som du tror den er, skriver Vox i sin anmeldelse.

- Dårlige dobbeltgjengere Filmen, som skal gi seerne et innblikk i livet til skuespillerne i serien, består av dårlige dobbeltgjengere, klønete framstilt dialog og er bygget på tynne fakta, skriver Vox.

Skuespillerne fra den originale serien ble ikke konsultert da filmen ble laget.

Produsentene av filmen brukte informasjon fra intervjuer og artikler de fant på Internett, skriver Entertainment Weekly.

- Vi bestemte oss for å basere filmen på det som allerede er tilgjengelig for offentligheten. Vi håper skuespillerne liker filmen like mye som vi gjør, sier produsent Stephan Bulka til EW.