Slakter norske Natassias nye film

Spiller motorsykkel-varulv.

(Dagbladet.no): I «Skinwalkers» spiller Natassia Malthe motorsykkelgjeng-varulven Sonya, som er besatt av tanken på å drepe 13 år gamle Timothy. 13-åringen er nemlig livsviktig for de snille varulvene, som Sonya & co. ligger i krig med.

Låter det kanskje litt tynt? Ja, mener amerikanske kritikere, som er samstemte i sin slakt av filmen.

- Den er hakkete redigert, inneholder dårlig skuespill, produksjonen er av b-filmkvalitet, og snart vil den fylle hyllene i videobutikken sammen med tusenvis av andre filmer i samme sjanger, skriver The Hollywood Reporter.

Ingen suksess

«Skinwalkers» har oppnådd en score på 33 av 100 på Metacritic, noe som innebærer «generelt dårlige kritikker».

Nettstedet Rotten Tomatoes har telt 19 negative anmeldelser, mot to positive.

En av dem som ikke er fullt så negative er Rob Humanick i Slant Magazine, som gir to og en halv av fire stjerner.

- Filmer som dette nytes ikke for håndverket eller kunsten, men for snuskethet og energi. I så henseende lykkes «Skinwalkers», skriver han.

FÅR HARD MEDFART: Ikke alle kritikere setter pris på «Skinwalkers» - den nye filmen der Natassia Malthe har en sentral rolle. Foto: ØRJAN F. ELLINGVÅG
FÅR HARD MEDFART: Ikke alle kritikere setter pris på «Skinwalkers» - den nye filmen der Natassia Malthe har en sentral rolle. Foto: ØRJAN F. ELLINGVÅG Vis mer

Filmen spilte inn 6,5 millioner kroner i åpningshelgen i USA.

Flere sjanser

Men om ikke alt går så bra med «Skinwalkers», får Natassia Malthe snart en ny sjanse på det amerikanske markedet.

18. september er det klart for «BloodRayne II: Deliverance» - vampyr-westernfilmen laget av kultregissøren Uwe Boll. Her har Malthe hovedrollen, som Kristianna Loken besatte i den første «BloodRayne»-filmen.

Malthe har også flere tv- og filmprosjekter på gang - blant annet «Sex and Death 101» med Winona Ryder. Filmens skjebne er imidlertid uviss, og ifølge IMDB har den foreløpig bare releasedato klar i Italia.

Skuespilleren fikk et slags gjennombrudd i filmen «Elektra» der en klinescene med Jenninfer Garner førte til en MTV-nominasjon.

Les også:

Norsk varulv i Toronto