Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slakter sesongavslutning av «The Walking Dead»

SPOILER: - The Walking Deads sesongfinale «Last Day on Earth» er den verste episoden som noensinne er laget.

 - DEN VERSTE EPISODEN:  - The Walking Deads sesongfinale «Last Day on Earth» er den verste episoden som noensinne er laget, skriver VanDerWerff. Her ankommer Norman Reedus AMC's "The Walking Dead" Season 6 premieren på Madison Square Garden. Foto: McCarthy/Getty Images
- DEN VERSTE EPISODEN: - The Walking Deads sesongfinale «Last Day on Earth» er den verste episoden som noensinne er laget, skriver VanDerWerff. Her ankommer Norman Reedus AMC's "The Walking Dead" Season 6 premieren på Madison Square Garden. Foto: McCarthy/Getty Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Zombieserien «The Walking Dead» har slått alle seerrekorder i USA.

Serien, som kan smykke seg med de høyeste seertallene i amerikansk kabel-TV-historie, er blitt priset for sin realisme. Ikke verst når rammene er en postapokalyptisk sørstatsverden der blodtørstige zombier trøbler det til for menneskene som er igjen.

- En feilslått cliffhanger Men alle er ikke lenger like begeistret.

I går var det sesongavslutning, og den anerkjente tv-anmelderen Todd VanDerWerff slakter episoden.

- The Walking Deads sesongfinale «Last Day on Earth» er den verste episoden som noensinne er laget, skriver han i en anmeldelse på vox.com.

- Serien har aldri produsert noe så dårlig som denne episoden. Den første timen handler om all spenningen rundt det å kjøre på en vei som egentlig er stengt. I neste halvtime er det noen skumle øyeblikk med en altfor lang monolog og til slutt, en helt feilslått cliffhanger, fortsetter VanDerWerff.

- Who died? Who cares? Og han er ikke alene om skuffelsen.

VanDerWerff og mange andre reagerer spesielt på episodens avslutning, hvor man ser det er en som blir drept, men ikke hvem.


- Den utilfredsstillende sesongfinalen leverer bare skuffelser. Hvem døde? Det er ikke det eneste spørsmålet vi skal vente sju måneder til vi få svar på, skriver Freddie Campion, i magasinet GQ.

På Twitter er reaksjonene stort sett de samme.

- Who died? Who cares? skriver frustrerte fans på sosiale medier.


Sesong sju har premiere i oktober.