Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slaktet, mobbet og utskjelt

«Stikk henne», «vær skikkelig redd», «folk vil rømme mot utgangene» og «til tross for alle de irriterende lydene som kommer når hun snakker, er hun faktisk en OK skuespiller». Les anmeldelsene av Britneys film i de største avisene i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette kommer vel ikke som noe sjokk, men uansett: Britney Spears-filmen «Crossroads» blir totalslaktet i de største amerikanske avisene. Sjelden har man sett filmanmeldere som til de grader prøver å overgå hverandre med spydige kommentarer til Spears.

- Ta en gaffel, og stikk henne, skriver New York Post i sin anmeldelse.

- Fenomenet Britney Spears entrer en ny arena med Crossroads - en film så patetisk og lam at selv hennes største tilhengere forhåpentligvis vil vende tommelen ned for denne søpla. Britney Spears er det sorte hullet i dette lille universet. Du får følelsen av at regissør Tamra Davis har brukt mange timer for å kutte ned dette til noe som (nesten) kan offentliggjøres. Crossroads er så forferdelig at du håper Britney ikke gjør noe slikt igjen.

Naiv eller kynisk

Washington Post er også nådeløse.

- Det var bare et spørsmål om tid før Britney Spears, som har et publikum bestående av ti år gamle jenter og 50 år gamle menn, ville komme med sin filmdebut. Om filmen er naiv eller kynisk må publikum selv få bestemme. Dette er verken en musikkvideo eller en film, men en utvidet reklame for produktet Britney.

- Vær redd. Vær skikkelig redd.

USA Today begynner sin anmeldelse med å skrive at «Oops, hun har virkelig gjort det denne gangen».

- Den kvitrende sangfuglen Britney Spears har kommet opp med enda mer hjerneløst tull. En rollemodell for unge jenter (sukk) og et sexsymbol for unge gutter, Spears har aldri sett så søt ut. Der har hun full dekning, men skuespill er noe helt annet. Dette tullet viser at Britney fremdeles er ei jente, ikke en skuespiller.

Forferdelig

Og slakten bare fortsetter. E! Online slår fast at dette slett ikke er Oscar-materiale.

Miami Herald skriver at folk som ikke er fans av popprinsessen vil bli uberørt av filmen «og kan faktisk kommer til å rømme mot utgangene når Britney framfører diktet I'm Not a Girl, Not Yet a Women. Sangen er så forferdelig at det er forståelig at et uerfarent barn har skrevet den».

New York Times slakter ikke Crossroads totalt, men skriver at «å se frøken Spears synge, danse og opptre kan få deg til å lure på hva man i disse dager egentlig mener med talent».

OK skuespiller

Mest positiv er nok LA Times, som skriver at hun oppfører seg naturlig, og til tross for alle de irriterende lydene som kommer når hun snakker, er hun faktisk en OK skuespiller.

Men slik kritikk er selvfølgelig ikke nok til å knekke Britney. Hun har allerede sagt at hun gjerne vil spille flere filmer, og er allerede klar for Austin Powers 3.

- Alt kritikerne liker, hater jeg. Og alt kritikerne hater, liker jeg. Jeg liker enkle kjærlighetsfilmer. De er lette å se på, og ikke for dype, sier hun selv.

Crossroads kommer til Norge i mars.Her er filmens hjemmeside

Her kan du se traileren til filmen med RealVideo.

Her kan du se traileren til filmen med Windows Media Player.

MAKKVERK: De amerikanske anmelderne er enige, og slakter Britney-filmen Crossroads. Da behøver man ikke være synsk for å gjette hvordan det kommer til å gå i Norge...
Hele Norges coronakart